Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»


Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

·         Η ΠΑΣΚ ανέβασε το επίπεδό της. Από εκεί που σας πληροφορούσε πότε και πού πίνω καφέ (;) και ψωνίζω, τώρα σας ενημερώνει και για το αν κάνω απεργίες ή όχι.

·         Σέβομαι και τιμώ όλους τους συναδέλφους οι οποίοι «ματώνουν» οικονομικά και συμμετέχουν στους απεργιακούς αγώνες. Για τον καθένα μας όμως υπάρχουν προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι για το αν μπορεί ή όχι να συμμετέχει σε μία απεργία.

·         Η πρότασή μου στην έκτακτη Γ.Σ. ήταν να μην υπάρχουν παραταξιακά ψηφοδέλτια στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου. Η συναδέλφισσα, που συνέταξε την επιστολή, ήταν παρούσα και το γνωρίζει.

·         Ουδέποτε κάλεσα καμία και κανέναν από εσάς σε απεργιακές κινητοποιήσεις οποιασδήποτε μορφής και διάρκειας. Το ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων στην απεργία δηλώνει κάποια πράγματα. Ο τρόπος που τα αποκωδικοποιεί καθένας  είναι δικό του θέμα.

·         Η απεργία, όταν συνοδεύεται με ψήφο σε αυτούς που κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας, δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα. Είναι δική μου θέση αυτή και δε ζητώ να την ασπαστεί κανένας.

Με τιμή

Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου