Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Απάντηση στην κ. Βόλτση Αγγελική

Αγαπητή συναδέλφισσα,
Επειδή μαζί σας τα λόγια χάνουν την αξία τους:
Είπατε "την ημέρα που δήλωσε την αποχώρησή του από την Ανεξάρτητη Κίνηση...". Αντιγράφω τι ακριβώς έγραψα: "Παύω να έχω κάθε επαφή σε επίπεδο ηγετικής ομάδας και λήψης αποφάσεων" και στη συνέχεια "Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να στηρίζω και να ψηφίζω την Ανεξάρτητη Κίνηση". Είναι δικαίωμά σας να το θεωρείτε αποχώρηση αυτό αλλά μη χαίρεστε. Να μας έχει όλους ο Θεός καλά και για όσο συμβαίνει αυτό εγώ Ανεξάρτητη Κίνηση θα είμαι.
Πάμε τώρα στην παράδοση - παραλαβή του ταμείου. Λέτε ότι υπογράψαμε και παρέλαβα κανονικά. Προφανώς θα εννοείτε το βιβλίο εσόδων - εξόδων του ταμείου. Εγώ μίλησα για το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής που το συντάσσει ο παραδίδων και στη συνέχεια ένα αντίγραφο κρατάει ο παραδίδων, ένα παίρνει ο παραλαβών και ένα μένει στο αρχείο του συλλόγου. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό, οφείλετε να ενημερωθείτε. Αν έχετε συντάξει τέτοιο πρωτόκολλο εσείς, σας παρακαλώ να το παρουσιάσετε και θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Τέτοιο πρωτόκολλο συνέταξα και παρέδωσα στον κ. Θεοδωρακόπουλο και τέτοιο πρωτόκολλο θα παραλάβει ο νέος ταμίας του συλλόγου.
"Το βιβλιάριο ήταν σε ονόματα συναδέλφων και όχι στο όνομα του συλλόγου", είχα γράψει. Μου απαντήσατε ότι έτσι σας είπαν από την τράπεζα. Περίεργο. Εμάς από την τράπεζα μας είπαν ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το σταματάω εδώ. Ξέρω ότι κάποτε θα μου πείτε γιατί το σταμάτησα αλλά έτσι κρίνω και έτσι πράττω. Στα βιβλιάρια των συλλόγων αναγράφεται το όνομα του συλλόγου και στο σύστημα της τράπεζας φαίνονται (με βάση το πρακτικό που έχει υπογραφεί) οι διαχειριστές του βιβλιαρίου οι οποίοι προσέρχονται για τις αναλήψεις μαζί με την ταυτότητά τους και τη σφραγίδα του συλλόγου.
"Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος κατέθεσε φορολογική δήλωση", είχα γράψει. Τα αντίγραφα των φορολογικών δηλώσεων πρέπει να είναι στο αρχείο του συλλόγου και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να βρίσκονται οπουδήποτε αλλού. Το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια τα αντίγραφα των φορολογικών δηλώσεων ήταν στο γραφείο κάποιου λογιστή και όχι, όπως έπρεπε, στο αρχείο του συλλόγου, αυτό πρέπει να απασχολήσει εσάς και όχι εμένα. Μαντικές ικανότητες δεν έχω.
Για το τηλέφωνο τα είπε τόσο καλά ο κ. Θεοδωρακόπουλος που δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Τέλος, θα απαντήσω και στο αγωνιώδες σας ερώτημα "Γιατί παρέλαβες;". Έτσι έκρινα ότι έπρεπε να κάνω. Όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο δεν ψάχνεις να βρεις λάθη και παραλείψεις. Εμείς ξεκινήσαμε με την Τάνια με όραμα και ρομαντισμό. Δε σας ξέραμε. Στην πορεία μάθαμε πολλά, όμως έμαθε και ο κόσμος. Μήπως θεωρείτε τυχαίο ότι οι συνάδελφοι ανέδειξαν -με μεγάλη διαφορά- την Ανεξάρτητη Κίνηση πρώτη δύναμη;
Υ.Γ. Για τον εκλεκτό συνάδελφο κ. Τριανταφυλλίδη Φώτη: Ουδέποτε άφησα κάποιο υπονοούμενο για την οικονομική διαχείριση του συλλόγου. Γι΄αυτό το θέμα υπάρχει η ελεγκτική επιτροπή η οποία ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
Με τιμή 
Γαπκιάδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου