Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι αριθμοί πολλές φορές λένε την αλήθεια, μερικές φορές όμως την αποκρύβουν. Θα υποκύψω στον πειρασμό να σας παρουσιάσω κάποια στατιστικά στοιχεία από τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου μας.

Ποσοστά παρατάξεων:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ:       43,33%
ΔΑΚΕ:                                              33,85%
ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:        22,82%

Νομίζω ότι έχουν σημασία και τα ποσοστά των συναδέλφων που πρώτευσαν στα ψηφοδέλτια της κάθε παράταξης σε σχέση με το σύνολο των συναδέλφων που ψήφισαν:

ΚΟΡΜΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ)
109 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 27,95%

ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΑΚΕ)                                 :   
74 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 18,97%

ΜΑΛΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) :   
67 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 17,18%

Η βούληση των συναδέλφων για το ποια παράταξη θέλουν να ηγηθεί του Συλλόγου και για το ποια επιθυμούν να είναι η επόμενη πρόεδρος είναι σαφής. Δεν μιλάμε για οριακές πλειοψηφίες αλλά για καταφανείς ενδείξεις για το τι θέλουν οι συνάδελφοι. Όμως η Δημοκρατία, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν έχει αδιέξοδα. Είναι απόλυτα λογικό και δημοκρατικό οι παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ να επιλέξουν τον (την) πρόεδρο καθώς και τα άλλα μέλη από τα δικά τους ψηφοδέλτια αφού έχουν την πλειοψηφία στο Δ.Σ.
 Μην περιμένετε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Έχουμε σταθερές αρχές και δεν παρεκκλίνουμε από αυτές. Πάντα πιστεύαμε ότι οι ιδελογικές διαφορές που επικαλούνταν οι δύο παρατάξεις ήταν προπέτασμα καπνού. Υπηρετούν πιστά το σύστημα και τους ανθρώπους που μας έφεραν εδώ. Είναι τα φερέφωνα των παρατάξεων και των αντίστοιχων συνδικαλιστών της ΔΟΕ.

 Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι εκλεγμένοι της Ανεξάρτητης Κίνησης θα αγωνιστούν για όλα όσα σας υποσχέθηκαν. Μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και αυξάνουμε συνεχώς τη δύναμή μας χάρη σε εσάς. Με ήθος και εντιμότητα θα συνεχίσουμε μέχρι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων σας.
Υ.Γ. Ο κ. Δέλλας Ιωάννης πήρε 97 σταυρούς προτίμησης ως υποψήφιος αντιπρόσωπος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Περισσότερους από όσους πήρε όλη η ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και περισσότερους από κάθε άλλον υποψήφιο αντιπρόσωπο. Εσείς αποφασίσατε με τον πλέον πειστικό τρόπο αν μπορεί να συμπεριφερθεί και να συνδικαλιστεί ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Σημασία, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν έχει τι ψηφίζεις αλλά τι ποιότητας άνθρωπος είσαι και πόσο μπορείς να σκέφτεσαι και να λειτουργείς πέρα από κομματικές σκοπιμότητες.
Με τιμή
Γαπκιάδης Γεώργιος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου