Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το πιο εύκολο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να κάνω κριτική και να γράφω λίβελους κατά πάντων. Δεν αξίζει τον κόπο. Οι τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά θα γίνουν Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη και είναι ποροτιμότερο να γράψω λίγες χρηστικές πληροφορίες να τις έχετε υπόψη σας.
  • Τα Δημοτικά Σχολεία τα οποία πιθανότατα θα χρειαστούν συμπλήρωση ωραρίου είναι τα εξής: 2ο Άργους, Δισπηλιού, 3ο Καστοριάς, 5ο Καστοριάς, 6ο Καστοριάς, 7ο Καστοριάς, 2ο Μανιάκων. Το πόσες ακριβώς θα είναι αυτές οι ώρες θα εξαρτηθεί από το ωράριο των συναδέλφων ειδικά στα σχολεία που έχουν λειτουργικά κενά και θα πάνε νέοι συνάδελφοι. Συμπλήρωση ωραρίου θα πάρουν οι συνάδελφοι οι οποίοι σε πρώτη φάση δε θα τοποθετηθούν σε κάποιο λειτουργικό κενό.
  • Θεωρώ αυτονόητο ότι οι υπεράριθμοι δεν έχουν κάνει αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ. Θα κάνουν μόνο τη δήλωση με τα κενά που θα τους δώσει η Διεύθυνση και με τον τρόπο αυτό θα πάρουν τα μόρια του σχολείου τους.
  • Καλό είναι όλοι οι συνάδελφοι να δηλώσουν τα σχολεία με τη σειρά που πραγματικά τους ενδιαφέρει έστω και αν σε κάποια από αυτά δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση λειτουργικά κενά. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να "αποκωδικοποιήσουμε" καλύτερα τις πραγματικές τους επιθυμίες για το πού θέλουν να εργαστούν.
  • Το κινητό μου 6947845827 στη διάθεσή σας αν νομίζετε ότι μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι.
Γαπκιάδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου