Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ταξί μετέφεραν στελέχη της εκπαίδευσης στο υπουργείο Παιδείας για τα Σεμινάρια Αξιολόγησης-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- « Η ταξιολόγηση δεν θα περάσει» φώναζαν οι εκπαιδευτικοί


Προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων  ταξί μετέφεραν στο υπουργείο Παιδείας  στελέχη εκπαίδευσης για την  υποχρεωτική επιμόρφωση τους  σε θέματα αξιολόγησης, καθώς εκατοντάδες δάσκαλοι και καθηγητές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο , σε μια προσπάθεια να «μπλοκάρουν» τα σεμινάρια . Eπίσης άλλα στελέχη εισήλθαν στο υπουργείο Παιδείας με τα πόδια. Ορισμένα στελέχη πο εμπδίστηκαν από τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς  να εισέλθουν  στο χώρο των σεμιναρίων, σύμφωνα με πληροφορίες πέρασαν την "πύλη" του υπουργείου μετά τη λήξη της συγκέντρωσης.« Η ταξιολόγηση δεν θα περάσει» φώναζαν οι εκπαιδευτικοί, ενώ ακούστηκαν και τα συνθήματα:
«  Η ταξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά ακόμη και αν φέρετε όλα τα ταξιά», «Τα τρίκυκλα του 60 γίνανε ταξί, ήρθε η ώρα για την ανατροπή». 
Το υπουργείο Παιδείας από το πρωί είχε ζωθεί από άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι την ώρα της έλευσης των στελεχών εκπαίδευσης στο υπουργείο απωθήθηκαν, ενώ έγινε και χρήση χημικών. Οπως το esos ενημερώθηκε από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας η Επιμόρωση των στελεχών εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 62 ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Οι πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά των  συνδικαλιστών, αλλά δεν επιβεβαιωνονται από το υπουργείο Παιδείας κάνουν λόγο για συμμετοχή στο σεμινάριο 62 στελεχών από τα 158 συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου