Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Νεοναζί καμαρώνει: Χτύπησα με ΙΧ Πακιστανό και τον παράτησα

Γράφει: η Άτροπος
 
Τον καιρό που ήμουν νέα -υπήρξε και τέτοια εποχή, ω ναι- δεν κυκλοφορούσαν οικονομικοί μετανάστες στους δρόμους της Αθήνας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπαμε ούτε Χρυσαυγίτες.
Όχι ότι έλειπαν οι ακροδεξιοί, οι μοχθηροί και επιθετικοί άνθρωποι, ή οι εγκληματικές φυσιογνωμίες.
Κάθε άλλο.
Αλλά τάγματα εφόδου παραστρατιωτικά, που να δρουν ως κράτος εν κράτει, δεν υπήρχαν κατά κανένα τρόπο.
Ούτε, φυσικά, φασισταριά τα οποία αντήλασσαν τηλεγραφήματα με φίλους τους βουλευτές (τα κινητά δεν είχαν εφευρεθεί ακόμη, ώστε να στέλνουν sms), με τα οποία να καμάρωναν ότι πάτησαν με το αυτοκίνητό τους Πακιστανό -που έψαχνε για φαγητό στα σκουπίδια- και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο δρόμο…
Σήμερα τα ζούμε όλα.
Με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τελευταίο δείγμα η αθλιότητα Χρυσαυγίτη που είχε στείλει sms στον βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, με το οποίο έκανε χαβαλέ επειδή χτύπησε Πακιστανό και τον άφησε στο δρόμο.

Είναι άνθρωπος της νύχτας με χαμηλά ένστικτα και περιθωριακή συμπεριφορά, που τα κάνει και τα διαφημίζει;
Μπορεί. Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι τα λέει και σπάει πλάκα με βουλευτή, ο οποίος έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους.

Ευτυχώς η Δικαιοσύνη έχει κάνει το καθήκον της. Παρέπεμψε σε δίκη με την κατηγορία συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης πολλούς Χρυσαυγίτες και τους έχει ήδη προφυλακίσει.
Το ερώτημα είναι τι κάνουν κάποιοι πολίτες αυτού του τόπου. Πιο σωστά, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που και ψήφισαν Χρυσή Αυγή το 2012 και εξακολουθούν να δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα τους ξαναψηφίσουν.
Πριν από δυο χρόνια είχαν -υποτίθεται- το άλλοθι της άγνοιας για το χρυσαυγίτικο ποιόν, αλλά και της αγανάκτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα και στον πολιτικό κόσμο.

Τώρα δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνωρίζουν τους στόχους και τις μεθόδους της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Υπάρχει δε τέτοια πλειάδα πολιτικών σχημάτων, στην οποία μπορούν να διοχετεύσουν την αγανάκτησή τους για τα παλιά κόμματα, ώστε δεν έχουν καμιά δικαιολογία για ψήφο στον Μιχαλολιάκο.
Όσοι τη δώσουν, τελικά, απλώς θα αποδείξουν ότι συμμερίζονται και τις χιτλερικές απόψεις τους και τις βίαιες μεθόδους τους.

Ας το ξέρουν και εκείνοι και εμείς οι υπόλοιποι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου