Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τέρας

Δημήτρης Δανίκας

Αποτροπιασμός! Αποκτήνωση! Καραμπινάτος κανιβαλισμός! Αν το βίντεο επαληθευθεί, ε τότε ολόκληρη η Οικουμένη θα έχει ολοσχερώς ταπεινωθεί!

Από τα λόγια του Τζέιμς Φόλει, φίλο καρδιακό τον θεωρώ, κρατάω μερικές φράσεις. Λόγια που ξύνουν τις ένοχες συνειδήσεις των δημοσιογράφων. Έλεγε λοιπόν το αυτονόητο «Η δημοσιογραφία είναι δημοσιογραφία». Και συνέχιζε «Είμαι μέσα στο δράμα της Μέσης Ανατολής και προσπαθώ να μεταδώσω ιστορίες που δεν λέγονται»

Meaning το στοιχειώδες και απλό. Ο δημοσιογράφος πρέπει να υπηρετήσει το λειτούργημά του. Την δημοσιογραφία. Να ρισκάρει. Να γράψει και να μεταδώσει την αλήθεια. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές του προτιμήσεις και τις κομματικές του εξαρτήσεις.

Πόσοι το κάνουν αυτό; Ας ρωτήσουμε όλοι τις συνειδήσεις μας. Και μετά θα μετρηθούμε!

Και κάτι ακόμα. Ο αποκεφαλισμός του Τζέιμς καθώς και κάθε θηριωδία που λαμβάνει χώρα σ αυτές τις περιοχές είναι αποτέλεσμα δύο τεράτων. Από την μια του αχαλίνωτου, αμερικανικού ιμπεριαλισμού. Και από την άλλη του κτηνώδους μουσουλμανικού φονταμενταλισμού. Ο λεγόμενος «τζιχαντισμός».

Το ένα τέρας τροφοδοτεί το άλλο. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία δεν έχει παρά να αναρωτηθεί. Ποιος πρώτος όπλισε τις στρατιές των τζιχαντιστών του μακαρίτη Οσάμα Μπιν Λάντεν; Φυσικά η CIA παρέα με το αμερικανικό Πεντάγωνο!

Ποιος μετέτρεψε σε κρανίου τόπο το Ιράκ; Οι αμερικανοί κομάντος. Με το ψευδέστατο επιχείρημα ότι το δικτατορικό καθεστώς του Σαντάμ Χουσείν ήταν οπλισμένο με πυρηνικές κεφαλές. Στην πραγματικότητα μόνο λιανοντούφεκα!

Ποιος αποσταθεροποίησε Αίγυπτο και Λιβυή; Φυσικά οι ίδιοι. Ποιος όρμησε να εκθρονίσει τον δικτάτορα της Συρίας; Πάλι οι ίδιοι. Με ποιους συμμάχους; Με τους τζιχαντιστές.

Και ποιος ξεκληρίζει τον άμαχο πληθυσμό στην Γάζα; Οι κολλητοί των ΗΠΑ.

Κάπως έτσι οι δυτικοί σύμμαχοι ενθάρρυναν τον Αδόλφο Χίτλερ. Στην αρχή σφύριζαν κλέφτικα. Και αφού το γερμανικό ανθρωπόμορφο τέρας καταβρόχθισε ανεμπόδιστος μερικές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης και αφού στη συνέχεια μπουκάρισε στην Πολωνία, τότε οι βρετανοί κλονίστηκαν και κήρυξαν πόλεμο.

Και κάπως έτσι, με τις περικυκλώσεις και τις εξορμήσεις, ενθάρρυναν το φαινόμενο του Σταλινισμού.

Είδατε εσείς αμερικανούς να εφορμούν για να απελευθερώσουν τους πολίτες της Βόρειας Κορέας; Ούτε θα τους δείτε. Επειδή το τέρας της Β. Κορέας, αυτός ο κτηνομπούλης με το όνομα Κιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει πυρηνικές κεφαλές. Που σημαίνει στο πιτς φυτίλι θα μετατρέψει το Τελ Αβίβ, ίσως και τη Νέα Υόρκη σε απέραντους τάφους ανθρώπων και κτιρίων.

Το ένα τέρας έχει ανάγκη την ύπαρξη και την τερατική λειτουργία του άλλου. Όσο οι δυτικοί πλιατσικολογούν πρώτες ύλες στη Μέση Ανατολή, τόσο οι τζιχαντιστές θα αποκεφαλίζουν αθώους. Και όσο οι τζιχαντιστές θα αποκεφαλίζουν αθώους τόσο οι δυτικοί θα μπουκάρουν για να ελευθέρωσουν, τάχα μου, τους μουσουλμάνους.

Αυτή η υπόγεια συνάφεια των δύο τεράτων θα συνεχιστεί με ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Με ακόμα περισσότερα θύματα. Με ακόμα μεγαλύτερη αποκτήνωση.

Αν τα τέρατα δεν «πεθάνουν» τότε η ύπαρξη της ανθρωπότητας θα κρέμεται από μια κλωστή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου