Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Πιθανότατα αύριο θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις των εκπαιδευτικών για τις υπεραριθμίες των σχολείων

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Ενώ μέχρι σήμερα οι οδηγίες που υπήρχαν ήταν να περιμένουμε τις δεύτερες αποσπάσεις και μετά να προχωρήσει το Υπηρεσιακό στην τοποθέτηση των υπεράριθμων και όσων βρίσκονται στη διάθεση, με σημερινό έγγραφό του το Υπουργείο καλεί τις Διευθύνσεις να προχωρήσουν στις τοποθετήσεις το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου.
  • Αν δεν αλλάξει κάτι, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας, από αύριο και μέχρι την Παρασκευή η Διεύθυνση θα καλέσει όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων από τα οποία βγαίνουν υπεράριθμοι να δηλώσουν αν επιθυμούν να βγουν ή όχι υπεράριθμοι.
  • Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το Υπηρεσιακό για να χαρακτηρίσει ονομαστικά τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια και μέχρι την Τρίτη θα κληθούν να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία επιθυμούν να τοποθετηθούν.
  • Την Τρίτη σε νέα συνδρίασή του το Υπηρεσιακό θα τοποθετήσει τους υπεράριθμους και όσους εκπαιδευτικούς είναι στη διάθεση σε σχολεία στα οποία υπάρχουν λειτουργικά κενά. Μάλλον την ίδια μέρα θα γίνει η συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου