Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Εντός εκτός και επί τα αυτά και εντός εναλλάξ






Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
επειδή συνδικαλισμός είναι η αντιπαράθεση ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ και όχι τα ψέματα και οι ύβρεις και επειδή δικαίωμα του καθενός είναι να συνδικαλίζεται με όποια παράταξη επιθυμεί αλλά οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα να ξέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ:

'Ελεγαν τον Μάιο του 2016:
Καταφέραμε τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ (ΑΕΕΚ) να προωθήσουμε τη λογική μιας διαφορετικής συνδικαλιστικής λογικής και νοοτροπίας. Για ένα συνδικαλιστικό κίνημα βαθιά πολιτικό, όχι όμως υποταγμένο και ευθυγραμμισμένο με κομματικούς σχηματισμούς. Οι απόπειρες του παλιού συνδικαλιστικού κατεστημένου να μας ταυτίσουν ή να μας προξενέψουν με διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς, υποδηλώνουν την ένδεια θέσεων τους και  αποτελούν τον επιθανάτιο ρόγχο  του τυφλού παλαιοκομματικού τους φανατισμού.
 Μαζί με την ΑΕΕΚ (το ανεξάρτητο πανελλαδικό σχήμα με το οποίο συμπορευόμαστε) φτάσαμε σε μια πρώτη επιτυχία πανελλαδικής εμβέλειας: Εκλέξαμε στο Δ.Σ. της ΔΟΕ για πρώτη φορά εκπρόσωπό μας, τον Γιώργο Τρούλη. Ευελπιστούμε με την στήριξή σας και με τον κατάλληλο συντονισμό μετά την 1η Πανελλαδική συνάντηση (21-6-2016) όλων των ανεξάρτητων σχημάτων στην Αθήνα να καταφέρουμε και μία ακόμη νίκη. Την εκλογή δηλαδή αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ( ΚΥΣΠΕ). Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται:
http://ankiekka.blogspot.gr/2016_05_01_archive.html 

Έκαναν τον Δεκέμβρη του 2016:
 (Ενωτική Αγωνιστική Εκκίνηση ονομάζεται το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι είναι για τις εκλογές στην ΑΔΕΔΥ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου