Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Είμαι πραγματικά ευτυχής γιατί 3 αναπληρωτές συνάδελφοι (Αντωνίου Παρασκευή, Μπαχτσιαβάνου Κωνσταντίνα, Σταυρόπουλος Ευάγγελος), 2 συναδέλφισσες που ήρθαν φέτος με απόσπαση (Βούλγαρη Βαρβάρα, Κωνσταντίνου Στεφανία) και δύο ακόμα συνάδελφοι νέοι στην ηλικία και με πολλά ακόμα χρόνια στην Εκπαίδευση (Γκώτη Μαρία, Μεσητίδης Γεώργιος) εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας για να δώσουν τον δικό τους αγώνα για μία καλύτερη κοινωνία, για μία καλύτερη εκπαίδευση, για ένα καλύτερο μέλλον, για την αλήθεια και την αξιοπρέπεια.
  • Είναι αυτοί που βιώνουν στο πετσί τους και πληρώνουν το τίμημα για όλα τα τραγελαφικά που γίνονται στην εκπαίδευση από όλους τους μαθητευόμενους μάγους που κινούν τα νήματα της εξουσίας.
  • Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ότι προτίμησαν να μπουν στα βαθιά νερά του έντιμου , ελεύθερου και ανεξάρτητου συνδικαλισμού
  • Νομίζω ότι είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους μας οτιδήποτε και αν πρεσβεύουμε. Οι νέοι τραβάνε μπροστά με αξιοπρέπεια και περηφάνια και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσκλησή τους.
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου