Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Παρακαλώ πολύ να μας δουλεύετε με μέτρο!

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Αυτό που έγινε με τις τοποθετήσεις των Εκπαιδευτικών της Πληροφορικής ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας και της πρόκλησης, ξεπερνάει τα όρια της ασέβειας στην προσωπικότητα και στην προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι συνάδελφοι.
  • Ενώ, λοιπόν, από το ίδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο έχουν προταθεί οργανικές θέσεις στα Σχολεία με τις περισσότερες ώρες, έρχονται οι ίδιοι και κάνουν τις τοποθετήσεις με εντελώς διαφορετικά κριτήρια... Δίνουν τοποθέτηση στον Νέο Οικισμό, στην Οινόη και στο Νεστόριο -γιατί όχι και στη Διποταμία;- και αφήνουν χωρίς τοποποθέτηση -και με "μπαλώματα"- Σχολεία όπως το 5ο Καστοριάς, το 4ο Καστοριάς, το 4ο Άργους, το 7ο Καστοριάς και αρκετά άλλα.
  • Ο σκοπός είναι, φυσικά, κάποιοι συνάδελφοι να πάρουν τα μόρια που έχουν ανάγκη έτσι ώστε στη συνέχεια να πάρουν την οργανική θέση που επιθυμούν!!! 
  • Από τη στιγμή που έχει προταθεί η ίδρυση οργανικών θέσεων σε συγκεκριμένα Σχολεία, οφείλει το Υπηρεσιακό να ακυρώσει άμεσα τις τοποθετήσεις που έχει κάνει και να επανατοποθετήσει τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία στα οποία έχει προτείνει την ίδρυση των οργανικών θέσεων. Απλή λογική χρειάζεται.
  • Είναι ανήθικο να παίρνει κάποιος τοποθέτηση -και τα μόρια του σχολείου εννοείται- σε σχολείο με τρεις ώρες και τις άλλες είκοσι να τις συμπληρώνει σε σχολεία της Καστοριάς!!!
  • Έλεος κρατήστε έστω και στοιχειωδώς τα προσχήματα και μην προκαλείτε τη νοημοσύνη των συναδέλφων!!!
Γαπκιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου