Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η λειτουργία των Τάξεων Υποδοχής

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Τον Ιούνιο ιδρύθηκαν και στη συνέχεια εγκρίθηκε η λειτουργία τους από το Υπουργείο τρεις Τάξεις Υποδοχής στην Καστοριά: 9ο Δημοτικό, Μεσοποταμία, 2ο Άργους. Η συνάδελφος αναπληρώτρια που προσελήφθη τοποθετήθηκε -χωρίς πάντως να είναι επιλογή δική της- στο 2ο Άργους.
  • Επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν και άλλες προσλήψεις αναπληρωτών για τις Τάξεις Υποδοχής, οι δύο θέσεις που δεν καλύφθηκαν υπάρχει περίτπωση να καλυφθούν με εκπαιδευτικούς ΠΕ70 που αυτή τη στιγμή είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ με την ευθύνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Αν ενδιαφέρεται κάποιος συνάδελφος ας το έχει υπόψη του και ας παρακολουθεί το θέμα.
  • Επειδή η ανάρτησή μου για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών της Πληροφορικής προκάλεσε πολλές αντιδράσεις: μπορεί κάποια πράγματα να είναι νόμιμα -δυστυχώς ο νομοθέτης δεν τα προβλέπει όλα- αλλά να μην είναι ηθικά ή μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο. Προσωπική μου άποψη είναι να συνδυάζεται πάντα και στον βαθμό που πρέπει το νόμιμο και το ηθικό. Απόψεις είναι αυτές...
Γαπκιάδης Γιώργος
Υ.Γ. Για τους φίλους που αναρωτιούνται πώς αντέχω ακόμη: δύσκολα θα το λύσει αυτό η επιστήμη. Να είστε καλά για το ενδιαφέρον σας πάντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου